Wij staan in de Bierapp!

“Leer je biersmaak kennen en ontdek nieuwe bieren!”

Dat is wat de Bierapp je beloofd en wij zijn al aardig overtuigd! De app geeft je namelijk advies op basis van je smaakprofiel. Dit profiel stel je zelf samen door bieren in de app een bepaalde beoordeling te geven. Bovendien is het erg handig omdat je zo altijd kan achterhalen welke bieren je al een keer geprobeerd hebt en of je deze nu eigenlijk wel zo lekker vond!

Ook wij staan met ons café in de Bierapp en zijn er erg enthousiast over. Als Bierapp-gebruiker kun je zo een overzicht van onze bieren zien, meer over de bieren lezen en je laten verrassen. Het helpt ons om je nog beter van dienst te kunnen zijn bij het adviseren van biertje. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

De Michel Bierapp Speciaalbier