Een heerlijk buffet voor uw gasten

Behalve rondgang met hapjes kunt u er ook voor kiezen om uw feest te voorzien van een heerlijk buffet. Zo weet u zeker dat uw gasten niet met een lege maag terug naar huis keren na uw feestavond.

Feest geven bij De Michel Haaren Goed

Buffetten

Michel buffet

Michel Buffet Standaard

      • Rundvleessalade met een vers gevuld eitje

 

      • Aardappelsalade met verse bosuitjes en spekjes

 

      • Diverse verse gemaakte rauwkost salades

 

      • Vers uitgesneden fruit salade

 

      • Vers afgebakken stokbrood

 

      • Diverse verse broodsoorten

 

      • Eigengemaakte kruidenboter met peterselie, bieslook en knoflook

 

      • Remouladesaus met augurkjes, kappertjes en verse tuinkruiden

 

      • Huisgemaakte cocktailsaus

 

      • Diverse tapenades & aioli

 

      • Huisgemaakte aardappelgratin gegratineerd met kaas (warm)

 

      • Rijst aangemaakt met knoflook & tuinkruiden (warm)

U kunt een keuze maken uit diverse onderstaande items die u toe kunt voegen aan uw buffet

      • Grote carpaccio op spiegel met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, truffeldressing

 

      • Langzaam gegaarde varkensrollade met huisgemaakte pepersaus of champignonsaus

 

      • Gehaktballetjes met tomatenrelish

 

      • Gemarineerde kipsaté met huisgemaakte satésaus en kroepoek

 

      • Gebakken kipfiletstukjes met ketjapsaus en oosterse groente

 

      • Gemarineerde drumsticks in zoetzure saus

 

      • Aan een stuk rosé gebraden getrancheerde entrecote met een rode wijn saus (supplement 2,00 p.p.)

 

      • Zalm/tong rolletjes op verse groente met een witte wijn dillesaus

 

      • Scampi-pasta met tagliatelle, bosui, fijne prei en kreeftensaus (supplement 2,00 p.p.)

 

      • Hele Brabantse Beenham met grove mosterdsaus (vanaf 40 personen, anders supplement 2,40 p.p.)

 

      • Hele runderhaas (biefstuk van de haas/tournedos) met rode wijn saus (supplement 4,00 p.p.)

 

      • Rundersukade gestoofd in donker bier en uien

 

      • Spareribs De Michel (ze vallen zo van t bot af!!!)

 

      • Gehaktballetjes in satésaus

 

      • Gemarineerde kippendijenvlees (supermals) met cajunkruiden en chilisaus

 

      • Pasta frutti di mare (o.a. venusschelpen, kokkels, mosselen, scampis) met pasta, bosui, knoflook en tuinkruiden

 

      • Pasta Fungi (pasta met bospaddenstoelen, room, truffelolie, rucola en Parmezaanse kaas.

 

      • Huisgemaakte lasagne met rundergehakt en mediterrane groenten

 

      • Kalfssukade met truffeljus

2 warme gerechten naar keuze

3 warme gerechten naar keuze

4 warme gerechten naar keuze

5 warme gerechten naar keuze

Bovenstaande prijzen zijn exclusief supplement die bij diverse gerechten aangegeven zijn

 

Koud & Warm Buffet De Michel

Koud & Warm buffet De Michel
Als u wenst kunnen we het koud & warm buffet in een gang serveren of in 2 gangen, afhankelijk van uw behoefte en tijd, wij overleggen dit graag met u.

Het koude buffet bestaat uit:

Spiegel van diverse verse vissoorten waaronder;
Huisgemaakte hele gepocheerde zalm, Gerookte forel, Gerookte zalm
Hollandse & Noorse garnalen, Vers uitgesneden haring met fijngesneden rode ui.

Spiegel met diverse vleessoorten waaronder;
Fijne boerenpaté, Gebraden fricandeau, Haarense gerookte ham met meloen

Spiegel met huis gemarineerde carpaccio;
op een bedje van sla met truffeldressing, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola sla

Spiegel met een bolletje rundvleessalade met een huisgemaakt gevuld eitje

Vers afgebakken stokbrood, Diverse verse broodsoorten
Eigengemaakte kruidenboter met peterselie, bieslook en knoflook,
Remouladesaus met augurkjes, kappertjes en verse tuinkruiden
Huisgemaakte cocktailsaus, Tapenades & aioli

***

Het warme buffet bestaat uit;
Huisgemaakte aardappelgratin gegratineerd met kaas
Diverse rauwkostsalades
Warme seizoen groenten

U kunt een keuze maken uit 2 onderstaande items van het warme buffet;
– Langzaam gegaarde varkensrollade met huisgemaakte pepersaus of champignonsaus
– Gehaktballetjes met tomatenrelish
– Gemarineerde kipsaté met huisgemaakte satésaus en kroepoek
– Gebakken kipfiletstukjes met ketjapsaus en oosterse groente
– Gemarineerde drumsticks in zoetzure saus
– Aan een stuk rosé gebraden getrancheerde entrecote met een rode wijn saus (supplement 2,00 p.p.)
– Zalm/tong rolletjes op verse groente met een witte wijn dillesaus
– Scampi-pasta met tagliatelle, bosui, fijne prei en kreeftensaus (supplement 2,00 p.p.)
– Hele Brabantse Beenham met grove mosterdsaus (vanaf 40 personen, anders supplement 2,40 p.p.)
– Hele runderhaas (biefstuk van de haas/tournedos) met rode wijn saus (supplement 4,00 p.p.)
– Rundersukade gestoofd in donker bier en uien
– Spareribs De Michel (ze vallen zo van ‘t bot af!!!)
– Gehaktballetjes in satésaus
– Gemarineerde kippendijenvlees (supermals) met cajunkruiden en chilisaus
– Past frutti di mare (o.a. venusschelpen, kokkels, mosselen, scampi’s) met pasta, knoflook en tuinkruiden
– Pasta Fungi (pasta met bospaddenstoelen, room, truffelolie, rucola en Parmezaanse kaas.
– Huisgemaakte lasagne met rundergehakt en mediterrane groenten
– Kalfssukade met truffeljus

Indien u wenst kunnen er bij dit buffet extra warme items toegevoegd worden, per item vragen we 2,00 exclusief de supplement

Walking Diners, helemaal top

Walking Diners zijn geweldig! Verrassend en Smaakvol!!

Bij onze walking diners kunt u gewoon genieten van wat er komt, geen mijlenlange zit aan tafel, gewoon lekker doen waar u en uw gasten zin in hebben. Het “Walking Diner” is ideaal voor zowel een feest overdag, als in de avond.

Op de tafels en statafels zullen we diverse desembrood (wit & bruin) serveren met diverse smeersels bestaande uit; kruidenboter, tapanade en aoili.

Aansluitend zullen we rondgaan met een 7-tal kleine, maar smaakvolle voorgerechtjes, uw gasten hoeven van tevoren niet te kiezen, iedereen krijgt gemiddeld 3 gerechtjes per persoon deze gerechtjes kunnen o.a. zijn;

Klein bordje carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffeldressing

Mini salade vis met romige knoflookdressing

Kleine tomatensoep of (of seizoensoep)

Kleine garnalencocktail met huisgemaakte cocktailsaus

Coppa di Parma met gemarineerde pesto spaghetti

Gerookte zalm op rucola met mosterd-dillesaus

Mini salade ceasar (gerookte kip, ei, uitgebakkenspek, Parmezaanse kaas

Aansluitend gaan we rond met een 2-tal kleinere hoofdgerechten waar u uw keuze uit kunt maken, dit kunnen onder andere zijn:

***

Gebakken zalmfilet op tagliatelle met dillesaus

of

Op de huid gebakken roodbaars op seizoen groenten met scampisaus

of

Tong-zalm rolletjes op aardappelmousseline met witte wijn saus

*****

Getrancheerde Black Agnus kogelbiefstuk op verse groenten met pepersaus

of

Kalfs sukade op raapstelenstamppot met truffeljus

of

Kalfsoester op verse groenten met portsaus

of

Varkenshaas op verse groenten met bospaddenstoelensaus

Deze gerechten worden geserveerd met rauwkostsalade en puntzakfriet op tafel

***

Als afsluiter een smaakvol klein dessert dit kan zijn o.a.

Glaasje met vers fijn fruit met sorbetijs & slagroom

Glaasje met huisgemaakte Tiramisu

Glaasje met huisgemaakte chocolademousse met slagroom

Glaasje met gemarineerde aardbeien met Romanoff saus (seizoen)

Voor de liefhebbers nog een kopje koffie of thee na

3 gangen Amuse buffet

3 gangen amuse-buffet De Michel

Bij aanvang van dit buffet komen er op de tafels en statafels (afhankelijk wat u wilt), mandjes met diverse broodsoorten met kruidenboter, tapanade en aoili te staan voor uw gasten. U hoeft dus niet persé te zitten met dit menu, en dit kan avondvullend ingevuld worden aangepast aan uw wensen.

Amuse voorgerechten bestaande uit diverse kleinere gerechtjes waaronder:

Huisgemarineerde USA carpaccio met Parmezaanse kaas en
pijnboompitjes en truffeldressing,
Kopje bisque van scampi en Hollandse garnaaltjes
Kleine Gamba kroketjes met remouladesaus en gefrituurde peterselie,
Vitello Tonato licht aangebraden kalfsfilet met tonijnmayonaise en rucola,
Licht gerookte ribeye met truffelmayonaise
Gerookte zalm op foccacia brood met mosterd dillesaus

Hoofdgerechten buffet bestaande uit:

Rosé gebraden a la minute getrancheerde Black Angus entrecote met rode wijn saus
Gebraden varkens rollade met bospaddestoelensaus
Gegrild zalmmootje op verse groente met een witte wijn dille saus

Aangevuld met o.a.
Warme aardappelgratin gegratineerd met kaas, verse seizoen groenten, diverse rauwkostsalades
Op de tafels en statafels diverse puntzakken met verse friet en mayonaise

Tapasdessert

Het nagerecht zal op diverse etagères gepresenteerd worden met o.a.
Kleine bavaroise taartjes, chocolade brownies, kleine Petit fours, kleine ijs taartjes,
ijstruffels, ijslolly’s, mini tartelette’s vers fruit cocktailtje, chocolade taartjes,
Dit is gewoon een lust voor het oog en met de hand op te eten dus geen bordjes op de tafels en statafels.

34,50 per persoon

Uitbreiding van dit 3 gangen amuse-buffet is ook mogelijk.
We kunnen dit uitbreiden met bijvoorbeeld een kleine kopje vers getrokken runderbouillon met tuinkruiden
Meerprijs 3,50 per persoon

Middelandse Zeebuffet

Middellandse Zeebuffet
• Salade Nicoise met tonijn, haricots-verts, gekookt eitje, zongedroogde tomaten en verse rode uien
• Pasta Frutti di mare (o.a. venusschelpen, kokkels, mosselen, scampi’s) met pasta, knoflook en tuinkruiden
• Serranoham met meloen (Spaanse gerookte ham)
• Tomaten komkommer salade en een verfrissende basilicum dressing
• Gemarineerde olijven met fetakaas en zongedroogde tomaten
• Rose gebraden lamsbout op verse ratatouille geserveerd met rozemarijnsaus (warm)
• Rundergehaktballetjes in een tomaten-basilicum saus (warm)
• Gegrilde zalmmootjes met een pestosaus (warm)
• Goed gevulde lasagne (warm)
• Aardappelgratin (warm)
• Rijst aangemaakt met knoflook & tuinkruiden (warm
• Vers uitgesneden fruit salade
• Diverse verse grote desem broden
• Smaakvolle olijfolie met verse tuinkruiden
• Eigengemaakte kruidenboter met peterselie, bieslook en knoflook
• Remouladesaus met augurkjes, kappertjes en verse tuinkruiden
• Huisgemaakte cocktailsaus
• Diverse tapenades & aioli

Brabantse Brouwers maaltijd

Een oerbrabantse eenpansmaaltijd gevuld met;  Gebakken ontbijtspek, Aangezette kipfiletstukjes, Gesmoorde uien, plakjes aardappels, geraspte kaas en een smaakvolle biersaus

Dit gerecht wordt aangevuld met;

    • Frisse salade met komkommer, rode ui, cerise tomaat, gekookt ei en dressing

 

    • Stokbrood & kruidenboter

Deze maaltijd is uit te breiden met:

Huisgemaakte uiensoep €4,00 per persoon
Huisgemaakte tomatensoep met balletjes €4,00 per persoon
Huisgemaakte boerengroentesoep €4,00 per persoon
Verse fruitsalade €2,00 per persoon

De Brabantse Brouwersmaaltijd inclusief soep, broodsoorten & fruitsalade kost €16,50 per persoon

Barbeque

Barbecueën

Wanneer de eerste zonnestralen ons weer bereiken, is het weer Barbecue tijd! U kunt bij ons heerlijk in onze afgesloten tuin barbecueën.

 

Wij serveren voor u de volgende vleessoorten;

 

  • Gemarineerde kipfilet
  • Hamburger
  • Varkenslapje
  • Saucijsje
  • Shaslick stokje
  • Saté stokje
  • Biefstuk

 

Sauzen:

 

  • Remouladesaus
  • Cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Satésaus
  • Paprikasaus

 

Koud:

 

  • Diverse Salades. O.a. Aardappelsalade, rauwkostsalade, witte koolsalade & fruitsalade
  • Stokbrood & kruidenboter

 

Een barbeque kost u €19,50 per persoon

 

Uitbreidingsmogelijkheden buffetten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Runderbouillon met verse tuinkruiden €3,50 per persoon
Huisgemaakte Franse uiensoep €4,00 per persoon
Lamskoteletten gemarineerd €4,50 per persoon
Gemarineerde speklappen €1,75 per persoon
Zalmfilet met kruidenboter in folie €4,10 per persoon
Diverse vissoorten au papilotte met diverse groenten in wijn en kruidenboter in folie €4,95 per persoon