Menu’s

Dus u heeft een mooie gelegenheid om uw gasten (vooraf aan uw feestavond) uit te nodigen voor een gezellig diner of voorafgaand aan uw feestavond met een select gezelschap dineren?

Hieronder ziet u enkele menusuggesties die we met zorg hebben samen gesteld. In samenspraak met ons kunt u, uw complete menu afstemmen naar uw wensen. Wilt u dat uw gasten een keuzemenu krijgen, dan raden wij u aan om maximaal drie verschillende gerechten per gang te selecteren.

Uiteraard kunnen wij op uw speciale behoeften inspelen. Bijvoorbeeld wanneer u een gast heeft die enkel vegetarisch eet, op dieet is of wanneer u iets anders voor de kinderen wilt.

Omdat wij uitsluitend met dagverse producten werken, kan het echter voorkomen dat er producten in een bepaald seizoen niet voorradig zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Feest geven bij De Michel Haaren Goed

Menu de Michel

Trio van diverse voorgerechten bestaande uit:

    • Een klein kopje verse getrokken runderbouillon,

 

    • Kleine rundercarpaccio met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffeldressing,

 

    • Hollandse garnalen cocktailtje met huisgemaakte cocktailsaus

Hoofdgerecht:

    • Matelot van diverse vissoorten (filets) op seizoengroenten met verse witte wijn dillesaus

of

    • Tournedos van de Haas met seizoensgroenten en een saus van groene pepers

Dessert naar keuze

 

Voorgerechten

Voorgerechten

 

Trio van diverse voorgerechten bestaande uit carpaccio, gerookte zalm en een klein kopje soep (suppl. 4,00)

Huisgemarineerde carpaccio van rund met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

Haarense gerookte ham met volgerijpte sappige meloen & aceto balsamicodressing

 Ceasar Salade met gerookte kipfilet, Parmezaanse kaas, gekookt ei, ansjovis en knoflookdressing

Huisgemaakte garnalencocktail op frisse salade en huisgemaakte cocktailsaus

Salade de Michel bestaande uit gerookte zalm, gerookte forel en diverse garnalen met knoflookdressing

Soepen

Dubbel getrokken runderbouillon met verse tuinkruiden en een vleugje madeira.

Pomodori tomatensoep met lente-uitjes en preireepjes.

Huisgemaakte scampisoep met fijn gesneden bosuitjes en scampisnippers.

Licht gebonden bospaddenstoelensoep met shii-take.

Hoofdgerechten: Vlees

Getrancheerde varkenshaas met paddestoelensaus

Entrecote op lage temperatuur gegaard met een rodewijn saus

Kogelbiefstuk van het Black Angus rund met een volle groene pepersaus

Tournedos van Ossenhaas (200 gr) met Madeira saus
(Tegen meerprijs van €5,00 p.p.)

Kalfsoester met rode portsaus

Suprême van Label Rouge kipfilet met een truffeljus-dragonsaus

Hoofdgerechten: Vis

Vistrio bestaande uit 3 visfilets met een saus van scampi

Gegrilde zalmfilet met een saus van kruidenboter

Kabeljauwfilet, op de huid gebakken met witte wijn saus

Desserts

Graag verwijzen u voor de dessertmogelijkheden naar ‘Desserts’.

Indien u een dessertbuffet wenst bij uw buffet krijgt u afhankelijk van het aantal personen hier korting op.

Let op! In combinatie met eerder genoemde voor- en hoofdgerechten betaald u een meerprijs voor de onderstaande buffetvormen in plaats van het volledig benoemde bedrag zoals vermeldt op de pagina ‘Desserts’.

Klein Michel Buffet                                 supplement    2,00 p.p.

Michel Dessert buffet                              supplement    4,50 p.p.

Etagère buffet (op tafel geserveerd)     supplement    4,50 p.p.

 

Prijzen:

 

3-gangen keuzemenu
(soep, hoofdgerecht, dessert)
3-gangen keuzemenu
(voorgerecht, hoofdgerecht, dessert)
4-gangen keuzemenu
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)