Geschikt voor een feest van ieder formaat

De Michel is een unieke locatie om uw feest of partij te houden. Tijdens de wintermaanden bieden wij u de mogelijkheid om uw feest te geven in onze Winterstube. Een compleet in winterse sferen gekleedde zaal geeft u het gevoel dat u in Oostenrijk bent!

De rest van het jaar kunnen wij u verwelkomen in onze (geheel vernieuwde) Brouwzaal. Een warme zaal, waarover wij veel complimenten krijgen!

De Michel Eten Haaren Oisterwijk Goed Lekker

Brouwzaal

Beschikbaar tot 14 november 2017

 

De Michel zou de Michel niet zijn om steeds verder te gaan in de behoeften van onze gasten, daarom hebben we vanaf 2013 gekozen om onze brouwzaal een ware metamorfose te geven tijdens de winterperiode, dan wordt onze zaal omgebouwd tot een sfeervolle Winterstube. (periode eind oktober tot eind februari)

Zowel de Brouwzaal als de Winterstube zijn bijzonder geschikt voor een diner tot ca. 80 personen of voor een gezellige feestavond tot ca. 140 personen.

De zaal kan uitgebreid worden door er een deel van het café (kleine zaal) aan toe te voegen. Hierdoor wordt het mogelijk om een partij van ca. 180 personen te organiseren met behoud van de gemoedelijke sfeer.

Aangrenzend aan de achterzijde van de Brouwzaal/Winterstube, ligt ons sfeervol terras, voorzien van een overdekte en indien gewenst verwarmde veranda voor de rokers. De afgesloten binnentuin is exclusief voor u en uw gezelschap!.

De Brouwzaal

Onze Brouwzaal dankt zijn naam aan de authentieke brouwketel die boven onze eikenhouten bar hangt. Onze zaal is sinds 2013 compleet vernieuwd en ingericht naar de wensen en de eisen van deze tijd. Met onder andere nieuwe led verlichting langs de zijwanden en boven de dansvloer zorgen 19 LED lampenkappen voor een extra dimensie passend bij uw gelegenheid.

 

 

Bel ons voor een afspraak: 0411-623185

Winterstube

Vanaf 14 november 2017

 

De Brouwzaal wordt in de winterperiode omgebouwd tot Winterstube. Een houten vloer, houten pilasters, houten wandbekleding, houten bars en winterse aankleding zorgen voor een sfeervolle Winterstube! Voor de sfeer hoeft u het niet ver te zoeken!

Wanneer u dit wenst kan het geheel worden aangevuld met een complete lichtshow. Vanuit de raampartij van de WinterStube kijkt u op de Wintertuin, compleet met kampvuur in Winterse sferen!

Tevens kunnen wij in overleg met u zoeken naar passend entertainment voor de avond.

Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden tijdens deze periode. Bel ons gerust voor een afspraak: 0411-623185.

 

Die festlich grüßen aus die stubbe