Bruisend Horeca op bezoek

En dat is 2!

Meestal is het bekijken van een e-mail inbox een saai en tijdrovend werk, maar vandaag was dat niet zo erg! We zijn namelijk wederom verkozen tot één van de beste honderd cafés van Nederland!! Op welke plaats we staan is nog niet bekend, maar daar komt 24 november verandering in. Net als vorig jaar zullen wij 28 november een groot feest gaan vieren met biertjes voor €1,50!

cafetop100dossier

Daarnaast maken wij ook weer kans op de publieksprijs en daar hebben wij jullie hulp voor nodig. Van 10 oktober tot en met 10 november kan er weer op ons café gestemd worden. Daar zullen we jullie ter zijner tijd nog wel even aan herinneren! Als we de publieksprijs gewonnen hebben, dan wordt de prijs voor het biertje onze plaats in de top 100!

 

Alvast bedankt namens Team De Michel!

 

Dit bericht delen kan middels onderstaande buttons!

Wij staan in de Bierapp!

“Leer je biersmaak kennen en ontdek nieuwe bieren!”

Dat is wat de Bierapp je beloofd en wij zijn al aardig overtuigd! De app geeft je namelijk advies op basis van je smaakprofiel. Dit profiel stel je zelf samen door bieren in de app een bepaalde beoordeling te geven. Bovendien is het erg handig omdat je zo altijd kan achterhalen welke bieren je al een keer geprobeerd hebt en of je deze nu eigenlijk wel zo lekker vond!

Ook wij staan met ons café in de Bierapp en zijn er erg enthousiast over. Als Bierapp-gebruiker kun je zo een overzicht van onze bieren zien, meer over de bieren lezen en je laten verrassen. Het helpt ons om je nog beter van dienst te kunnen zijn bij het adviseren van biertje. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

De Michel Bierapp Speciaalbier