Helaas dit jaar geen ijsbaan in Haaren maar wel heel dichtbij!!! Zullen we dan maar voorop lopen en “Wij Schuiven Samen”.

In het hartje van Oisterwijk op De Kop van De Lind gaat een gezellige dorpse ijsbaan gebouwd worden onder de naam “Winter Village Oisterwijk” waar plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens Winter Village Oisterwijk.

Dit jaar elke vrijdagavond vanaf 19:00-22:00 Disco Village, gezellig disco schaatsen voor de kleinere jeugd

Elke zondagmorgen van 09:30tot 10:30 Kids Village, schaatsen voor de peuters

Elke zaterdag Fluitketelschuiven (schrijf je nu alvast in voor de datum 16-23-30 december en wellicht kom jij in de finale op 6 januari) inschrijven kan via info@wintervillageoisterwijk.nl onder vermelding van je Teamnaam, naam teamcaptain, emailadres, telefoonnummer, aantal personen en wellicht wordt jij met jouw team fluitketelschuifkampioen van Oisterwijk en Omstreken.

Vrijdag 15 dec & 16 dec WinterglO’w in Oisterwijk (het vroegere moonlight shopping)

Binnenkort komt het totale programma online.

 

Abonnementen en strippenkaarten zijn nu tot en met 5 december extra voordelig en zijn nu verkrijgbaar bij Jumbo Denissen Moergestel, Jumbo Denissen Oisterwijk, Brickfever (Legowinkel Panneschuur) Oisterwijk, InterToys Oisterwijk, Het Burgerhuys Oisterwijk, Eethuys De Lind Oisterwijk en de Albert Heijn in Haaren. 

Wat binnenkort ook te koop is een abonnement voor de Winter Village Express, dit is een treintje dat door Moergestel Oisterwijk en Haaren zal rondrijden volgens een bepaalde route, je hoeft dus niet op de fiets naar Oisterwijk. ( De voorlopige halte’s zijn Plein Moergestel, Winter Village Oisterwijk en Mgr Bekkerplein Haaren. Het treintje zal om de 2 uur langskomen en zal Moergestel en Haaren 4 x per dag aandoen.  Kosten hiervan zijn voor een 20-dags abonnement met het treintje 10,00. Je kan ook zo met het treintje mee dan kost het een 1/2 munt of 1/2 strip of 1,50.

Het treintje rijdt alle dagen met Winter Village Oisterwijk behalve tijdens 1e kerstdag, 2e kerstdag, Oudjaarsdag & Nieuwjaarsdag. (hierover binnenkort meer info)