Wie zijn wij?

De Michel is een echt typisch familiebedrijf dat in de loop der jaren groter is geworden, zonder een stoffig imago te krijgen.

Je kunt bij ons terecht voor een goed verzorgde lunch, smaakvol diner verrassende Lunch & Diner meters en een gezellige borrel. Maar ook voor sfeervolle feesten & partijen in een van onze zalen bent u bij ons aan het juiste adres. Hiernaast profileren wij ons als een sfeervol speciaal biercafé met keuken en hebben inmiddels een behoorlijke bierkaart met meer dan 140 soorten speciaalbier van de fles en rond de 7 speciaalbier van de tap.

De “Michel” staat ook bekend om de vele spraakmakende evenementen die het organiseert, zoals De Carnavalsweken, Haarense Kermis, Bierfestivals organiseren etc etc.

Café Top 100 De Michel Haaren

Café Michels anno 1980

Café Top 100 De Michel Haaren

De Michel Eten, drinken & feesten anno 2017

Geschiedenis

De zaak is sinds 1954 in de handen van de familie Michels. In 1999/2000 hebben we het café uitgebreid met een grote zaal, keldercafé, serré en nieuwe toiletgroepen.

Vanaf 2006 wordt de zaak voortgedreven door zoon Mike Michels & z’n vrouw Bianca Michels-Frederiks. Inmiddels hebben ook zij 3 zonen Dries, Mats & Rins

De naam is sindsdien ook van Café Michels veranderd in De Michel Eten, Drinken & feesten. Dit kwam mede omdat iedereen die “De Michel” kent (spreek uit als mieghel”), dit zo uitspreekt. “Kom, we gaan naar de De Michel!”